Domotica avond

Domotica avond
Domotica 18:30

Het is heerlijk weer dus u wil buiten eten en dekt de tafel op het terras. Met een druk op de knop activeert u de zonneluifel en tevens zet u in de tuin uw lekkere lounge muziek aan. Tijd om de kinderen te roepen. Via de intercom in de keuken roept u de kinderen in de speelkamer. Al snel komen ze aangesneld en kan het gezellige samen moment beginnen.

Domotica 19:30

In de speelkamer wordt al 30 minuten geen beweging opgemerkt en tuurlijk hebben de kinderen weer eens alles aan laten staan. Automatisch wordt de koeling gedeactiveerd en wordt alle apparatuur uitgezet.

Domotica 19:30

Het eten is klaar en terwijl u de keuken opruimt besluiten de kinderen in de woonkamer een film te gaan bekijken. Al snel hebben ze in de videobibliotheek een film gevonden die ze willen bekijken met een druk op de knop activeren ze de film. Automatisch gaan de gordijnen dicht en wordt het licht gedimd aangezet. Tevens gaat de surround set aan en kan het film kijken beginnen.

Domotica 19:45

De keuken is opgeruimd en met een druk op de knop zet u het licht in de keuken op avond verlichting en zet u de muziek uit. U schuift aan bij de film. U hoort dat de muziek in de tuin nog aan is en met uw smartwatch zet u die even uit.

Domotica 20:15

De bel gaat en uw film pauzeert, de verlichting gaat langzaam aan en op uw tv ziet u dat het een pakketbezorger is die aanbelt. Het is uw pakketje waar u al met smart op zat te wachten. U snelt naar de deur en opent de poort om het pakket in ontvangst te nemen. U komt terug en laat de film verder afspelen. Het licht wordt weer automatisch gedimd.

Domotica 20:30

Het begint te schemeren, de verlichting in de tuin gaat automatisch aan en de zonweringen worden geopend. Ook komt er een licht briesje opzetten, dus wordt automatisch de zonneluifel gesloten.

Domotica 21:00 uur

Het is zo bedtijd dus verlichting boven gaat aan en de gordijnen gaan alvast dicht op de slaapkamers. Ook de koeling op de slaapkamers worden geactiveerd zodat u straks heerlijk koel kunt slapen

Domotica 21:15 uur

De film is afgelopen en het licht gaat aan. De kinderen moeten naar bed. U stopt ze in bed en met een druk op de knop wordt de loopverlichting in de gang geactiveerd en gaat de rest van de verlichting uit op een nachtlampje na.

Domotica 21:45 uur

U besluit nog een film te starten en geniet lekker van uw avond.

De tuinverlichting word automatisch uitgeschakeld en de nachtverlichting wordt ingeschakeld.

De film duurt wel wat lang en u begint moe te worden. U besluit de film in bed af te kijken, dus pauzeert u de film en gaat naar bed en boven aan de trap drukt u op de knop beneden verdieping uit en de tv en alle verlichting gaan uit. U start de tv en u kunt uw film verder kijken vanaf het punt waar u gebleven was.

Domotica 23:45 uur

De film is afgelopen en u gaat slapen. Met een druk op de knop gaat alles uit en wordt het alarm beneden geactiveerd. Uw domotica systeem zal uw gezin veilig houden voor alle gevaren zoals brand, inbraak of andere zaken. Dat slaapt toch wel lekker!

Domotica avond

Zo de avond zit erop

Weet u genoeg en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?