Domotica middag

Domotica middag
Domotica 12:15 uur

Uw moeder arriveert, want vandaag zou ze de kinderen opvangen tijdens de lunch. Helaas is ze haar code weer eens vergeten en belt ze dus aan. Op uw telefoon ziet u dat er iemand aanbelt en op de camera beelden kunt u zien dat het uw moeder is. Op afstand opent u de poort en de voordeur en deactiveert u het alarm vast.

De kinderen komen thuis, met hun eigen code openen ze de poort. U ontvangt een berichtje dat ze thuis komen.

De kinderen hebben van oma hun lunch gekregen en gaan in de kamer op de bank hun lunch opeten terwijl ze met een druk op het Touch panel hun favoriete programma opzetten.

U bent benieuwd of thuis alles goed gaat. Met uw telefoon bekijkt u de camerabeelden en ziet de kinderen lekker hun lunch opeten in de woonkamer en oma is de keuken aan het opruimen. Gerustgesteld kunt u aan uw eigen lunch beginnen.

De lunch zit erop en de kinderen vertrekken weer naar school. Uiteraard ontvangt u een berichtje zodra ze de poort opmaken, zodat u weet dat ze vertrokken zijn. Ook oma maakt zich gereed om te vertrekken. Ze drukt bij de voordeur op een knop en alles in huis wordt uitgeschakeld en het alarm wordt geactiveerd. Zodra ze de poort uitgaat met haar eigen code krijgt u een bericht dat uw moeder vertrokken is.

Inmiddels heeft de zon haar hoogste stand bereikt en begint het aardig warm te worden in huis. Uw verwarming wordt automatisch uitgeschakeld.

Spoedig zullen de kinderen thuiskomen. Automatisch wordt de airco geactiveerd om te zorgen dat de woonkamer behaaglijk koel is als ze thuis komen.

De kinderen komen thuis, uiteraard ontvangt u een bericht zodra ze de poort openen. En komen binnen in een heerlijk koele woonkamer. Eerst gaan ze wat tv kijken in de woonkamer, maar al snel besluiten ze wat te gaan gamen in de speelkamer. Zodra ze binnenkomen worden ze opgemerkt door het systeem en wordt de koeling in de speelkamer geactiveerd. Met een druk op de knop zetten ze de Playstation aan en gaat automatisch de surround set aan en de tv aan. Het plezier kan beginnen.

Domotica 15:45

De kinderen komen binnenstormen en zetten snel een ander kanaal op met een druk op het Touch panel.

U wil even checken of thuis alles goed gaat en logt in op het camera systeem. U ziet de kinderen spelen in de speelkamer. Ook ziet u dat ze de tv in de woonkamer hebben aan laten staan. Die zet u dus maar even uit voor ze op uw mobiel. U kunt weer rustig verder gaan met werken.

Uw werk zit erop en u bent bijna thuis. Via uw telefoon en geolocatie weet uw huis dat u de straat in komt gereden en doet alvast de poort voor u open en de garage deur zodat u snel door kunt rijden. Alles gaat automatisch weer achter u dicht.

U gaat koken, met een druk op de knop zet u alle verlichting in de keuken op kook stand zodat u goed zicht heeft. U heeft wel zin in een relaxt muziekje en zet met de Touch panel een lekker lounge muziekje op in de keuken.

Domotica middag

Zo de middag zit erop.

Weet u genoeg en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?
Klik dan hier voor een afspraak!