Met een domotica-systeem begint je dag relaxt

Relaxt wakker worden
Domotica 6 uur

Terwijl u lekker van uw nachtrust geniet komt uw huis langzaam tot leven. De verwarming op uw badkamer wordt vast aangezet, zodat hij heerlijk warm is zodra uw hem wilt gebruiken.

Domotica 6:30

De zon begint op te komen en uw zonweringen gaan vast naar beneden om de warmte buiten te houden.

Domotica 6:45 uur

De sprinklers gaan automatisch aan om uw tuin voor te bereiden op een warme dag.

Domotica 7 uur

Het ochtend ritueel gaat beginnen. De verlichting op uw slaapkamer gaat een zonsopkomst simuleren, zodat u rustig en relaxt wakker kunt worden. Inmiddels wordt de verwarming in de keuken en kamer aangezet.

Domotica 7:15 uur

De sprinklers worden weer uitgezet. Uw tuin is weer gereed voor een mooie warme dag. Uw plafondspeakers beginnen uw favoriete muziek af te spelen, het is bijna tijd om op te staan.

Domotica 7:30 uur

De simulatie is afgelopen. Het licht gaat uit en de gordijnen gaan open. Wat een prachtige ochtend. U loopt de badkamer in waar automatisch het licht aangaat en de muziek van de slaapkamer gaat verder op de badkamer. U neemt een heerlijke douche op uw verwarmde badkamer.

Domotica 7:45 uur

U heeft heerlijk gedoucht, maar de luchtvochtigheid op de badkamer is aardig opgelopen. Automatisch gaat de ventilatie aan tot de luchtvochtigheid weer op het gewenste niveau is. De koffiemachine is inmiddels aangesprongen en maakt een heerlijke pot koffie terwijl u zich verder gereed maakt voor de dag. Beneden gaan inmiddels alle gordijnen automatisch open en ook de kinderen worden nu met hun eigen favoriete muziek gewekt.

Domotica 8 uur

Terwijl u onder het genot van een heerlijk kop koffie het ontbijt klaar maakt, roept u nogmaals de kinderen via de intercom. Met een druk op het Touch panel zet u de tv in de keuken aan en kijkt u naar het nieuws.

Domotica 8:15 uur

De kinderen komen binnenstormen en zetten snel een ander kanaal op met een druk op het Touch panel.

Domotica 8:30 uur

De bewegingsmelder heeft al enige tijd niemand meer gezien en zet de verwarming, muziek en verlichting op de badkamer uit. Hoogste tijd om te vertrekken, want de kinderen moeten naar school en u moet naar uw werk. Iedereen haast zich naar de garage, waar het licht automatisch aanspringt. Met een druk op een knop gaat de garagedeur open en gaat de toegangspoort open. De kinderen snellen weg op de fiets, terwijl u de auto buitenzet. Met een druk op een knop bij de voordeur zet u alles in huis uit en activeert u het alarm. U rijdt de poort uit die zich achter u sluit. U ontvangt een berichtje op uw telefoon dat het alarm geactiveerd is.

Domotica 10:00 uur

De werkster arriveert. Met haar eigen code opent ze de toegangspoort en opent de deur. U ontvangt een berichtje dat het alarm door de werkster is gedeactiveerd.

Domotica 11:00 uur

U bent benieuwd wat de werkster aan het doen is en logt even in op uw camera systeem. Ze is de woonkamer aan het poetsen. U gaat gerust verder met werken.

Domotica 12:00 uur

De werkster vertrekt en drukt op een knop die het alarm activeert en alles in huis uitzet. U ontvangt een berichtje dat het alarm geactiveerd is. Als de werkster met haar eigen code de poort opent ontvangt u een bericht dat de werkster vertrekt.

Domotica ochtend

Zo de ochtend zit erop.

Weet u genoeg en wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn?
Klik dan hier voor een afspraak!