Gordijnen en sloten

Gordijnen

Gordijnen zijn al sinds geruime tijd elektrisch te verkrijgen. Of het nu rolgordijnen, conventionele gordijnen, roede gordijnen, luxaflex, plissé gordijnen of andere gordijnen, ze zijn er als sinds lange tijd elektrisch, als losstaande systemen binnen een woning  Pas recent is het relatief eenvoudig geworden ze te integreren in uw domotica systeem. Dat betekent concreet dat u uw gordijnen kunt betrekken in de scenario’s die u kunt bedenken. De gordijnen openen als de wekker afloopt of de gordijnen sluiten als het donker wordt? Het kan allemaal. Of wil u als u een film gaat kijken dat automatische uw surround set aan gaat uw verlichting dimt en uw verduisteringsgordijnen zich sluiten? Met domotica kunt u het allemaal relatief eenvoudig realiseren door het creëren van scenes. Als u uw fantasie laat gaan dan gaan wij aan de slag.

Prolevel kan zelfs gordijnen aanbieden die volledig op batterijen lopen. Dus geheel geen draden meer trekken, gewoon bevestigen koppelen aan uw domotica systeem en klaar. En de leverancier heeft voor de snelle werking de eerste set batterijen al voor geïnstalleerd en ze werken bij dagelijks 2x volledig openen en sluiten 2-5 jaar op een set batterijen. Veel mooier kunnen we het niet maken. Bekijk bovenstaande video voor een kleine impressie.

Sloten

Zo is het ook met sloten op deuren. Ook hier zijn er vele mogelijkheden. Cijfer sloten, finger print sloten, van alles is mogelijk. hiermee kunt u bijhouden wie uw huis in kunnen, tevens kunt u zien wie er binnen zijn gekomen door ze allemaal een aparte code te geven. Een berichtje ontvangen als de kinderen thuis komen? Tuurlijk wij regelen het voor u.

Gordijnen

“Met een druk op de knop gaan alle gordijnen in huis open  en als het donker wordt gaan ze vanzelf weer dicht.”

– Of het nu gordijnen, luxaflex, rolluiken of zonweringen zijn, u kunt ze allemaal opnemen in uw domotica systeem en om gepaste momenten automatisch laten sluiten of openen –

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Want er is natuurlijk nog veel meer te vertellen..