Klachtenprocedure

ProLevel Domotica doet er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk en correct mogelijk bij u af te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals het gepland is. Indien u een klacht mocht hebben zullen wij er alles aan doen om dit op een correcte manier op te lossen.

Om uw klacht bij ons kenbaar te maken verzoeken wij u ons altijd eerst een email te sturen, wij kunnen telefonisch geen klachten aannemen. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website of door een mail te sturen naar support@proleveldomotica.com. Vergeet u daarbij a.u.b. niet om een duidelijke omschrijving van de opmerking en/of klacht en het ordernummer van uw bestelling te vermelden.

Wij zullen deze klacht beoordelen en u hierover berichten. Volgens de wettelijke termijn moet u uiterlijk binnen 14 dagen bericht van ons ontvangen over de status van uw klacht. Maar wij streven er naar om u altijd binnen 3 werkdagen dagen te berichten over de status van uw klacht. Ons doel is om de klacht direct voor u op te lossen. Maar het kan voorkomen dat wij voor de afhandeling in overleg moeten met onze leveranciers. U dient uw klacht uiterlijk binnen 3 dagen na het ontdekken van het gebrek bij ons in te dienen.