Missie en visie

Mike ZweersHistorie

ProLevel Domotica is in begin 2014 ontstaan uit de passie voor techniek en de ICT achtergrond van oprichter en eigenaar Mike Zweers.
Toen hij op een tweesprong in zijn carrière kwam en een keus moest maken wat de volgende stap zou moeten worden heeft hij besloten voor het ondernemerschap te gaan. Al snel werd duidelijk dat het niet zijn vertrouwde ICT wereld zou worden, maar iets nieuws. De opkomende markt van de domotica moest het gaan worden. Hierin zou hij al zijn passie kwijt kunnen voor techniek en zijn gedegen ICT kennis kan hierbij goed van pas komen.

Control4 Authorized DealerSinds januari 2016 mag ProLevel Domotica zich Authorized Control4 Dealer noemen, een van het beste domotica systemen in de markt op dit moment (gelet op prijs/kwaliteit verhouding). Daarnaast is ProLevel Domotica inmiddels leverancier van vele andere domotica en daaraan gerelateerde merken.

In april 2016 is onze nieuwe website inclusief webshop voor eventueel zelf te monteren, natuurlijk kunt u dit ook door ons laten verzorgen, domotica producten live gegaan. Nu kunnen wij alle klantgroepen bedienen van het topsegment (Control4) tot de doe het zelver (Fibaro, Zipato en Vera) en alles daartussen in. ProLevel Domotica is nu een volwaardige specialist van a tot z.

 

Missie

Het bieden van hoogwaardige domotica oplossingen van a tot z, die volledig voldoen aan de wensen van de klant binnen het beschikbare budget.

 

Visie

Voor 2018 wil ProLevel Domotica een bekende, gerespecteerde en betrouwbare domotica partner zijn voor domotica projecten binnen het MKB en consumenten beneden de grote rivieren. Door het leveren van hoogwaardige domotica oplossingen, die voldoen aan de wensen van de gebruiker en aansluiten bij het beschikbare budget. ProLevel Domotica wil dit realiseren door een one stop provider te zijn voor het totale diensten pakket ‘van a tot z’ rondom domotica oplossingen en door het leveren van een zeer veelzijdig producten gamma.

Diensten